Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, iar de curând au stabilit și luna în care va avea loc nunta, dar și nașii. Nunta va avea loc imediat după turneul US Open.

Reclamă

Surse menționează că nunta va fi cea mai specială a anului 2020, iar ca nași Halep și Iuruc au ales mai multe perechi. Una dintre perechile de nași este formată din fratele lui Halep și soția sa.

„Luminița și Nicolae Halep, adică cumnata și fratele Simonei, vor fi printre nașii ei și ai lui Toni Iuruc. Vor avea mai multe perechi de nași, este un eveniment mare, dar ei vor fi sigur”, a dezvăluit spus un apropiat al Simonei Halep pentru WOWbiz.

Reclamă

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”.

„Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a mai spus sursa citată.