Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a făcut un anunț șocant pentru toți românii! 

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anunțat că furnizorii de energie vor începe să emită facturi pe cinci luni. Acest anunț este dezastruos pentru majoritatea românilor, care abia se descurcă să plătească o singură factură, care nu este deloc mică.  

Situația din România este una din ce în ce mai gravă. Mulți oameni ajung să nu mai aibă ce mânca din cauza facturilor care și așa sunt extrem de mari. Sunt oameni care, din cauza atâtor lipsuri și stres, ajung să își pună capăt zilelor fiindcă nu mai găsesc un motiv de a trăi. 

Va fi dezastru total în România!

Problema devine din ce în ce mai gravă, ținând cont de anunțul vicepreședintelui ANRE, Zoltan Nagy-Bege. Acesta a atras atenția referitor la facturile la curent pe care le vom primi în următoarea perioadă. Acesta spune că vor urma luni cu facturi foarte mari, mai exact, calculate pe cinci luni. 

Au fost numeroși specialiști care au spus că lunile ce vor veni vor fi extrem de grele, însă nimeni nu se gândea la așa ceva. Fiindcă este sezonul rece, costurile vor crește, iar oamenii nu își vor mai putea permite să facă față cheltuielilor. 

Va fi haos total în România! Ce se va întâmpla cu facturile la curent în iarnă. Anunț teribil: Oamenii sunt disperați
Sursa: Social Media

„O parte dintre români, mai ales cei care nu au avut un consum foarte mare, vor primi factura la energie pe cinci luni, după ce un furnizor esențial nu a emis note de plată în ultima perioadă, susține Zoltan Nagy-Bege, vicepreședinte ANRE.

Românii vor primi facturi pe 5 luni

Acesta spune că un anumit furnizor de energie electrică, nu a vrut însă să spună cine, nu a emis nicio factură pentru consumatorii care au avut un consum mediu de 300 kWh. Din luna mai, mulți dintre ei nu au primit nicio factură. Așadar, atunci când o vor primi, vor trebui să plătească pe 5 luni de zile. 

Cei ce se vor trezi în această situație va trebui să știe ce e de făcut. Dacă vor primi facturi uriașe pe mai multe luni, tot ce vor trebui să facă este să ceară eșalonare furnizorului. 

Ce pot face românii aflați în această situație

„Sfatul nostru este ca cei care vor avea probleme financiare din acest punct de vedere să se adreseze furnizorului şi să ceară o eşalonare. În plus, fiecare client are un cont şi poate face acolo o plată în avans”, a sfătuit vicepreședintele ANRE. 

Zoltan Nagy-Bege a mai explicat că în ultimele 11 luni au fost 10 acte normative, ordonanțe, modificări și legi în energie care le îngreunează munca. El a mai anunțat că românii sunt disperați din cauza facturilor primite și trimit sute de petiții la ANRE.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.