Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează un cuplu de ceva timp. Relația celor doi merge cât se poate de bine și multă lume se întreabă dacă aceștia sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Însă, se pare că atunci când vine vorba de căsătorie cei doi nu sunt atât de dornici, iar aceștia nu vor ajunge prea curând în fața altarului. Ce spune Codin Maticiuc despre o posibilă căsătorie?

Codin Maticiuc și Ana Pandeli sunt împreună de ani de zile. Cei doi au devenit și părinți, însă chiar dacă toate lucrurile merg cât se poate de bine aceștia nu se gândesc și la căsătorie. Într-un interviu recent, Codin Maticiuc a declarat că nici el, nici iubita lui nu se grăbesc să facă pasul cel mare și este posibil să nu ajungă în acel punct niciodată.

Cei doi nu vadă căsătoria ca pe un pas important, relația lor putând să funcționeze foarte bine și fără această formalitate.

„Nu ne dorim treaba asta, nu este pe lista noastră, și apoi, nu știm care ar fi avantajele clare pentru a o face. Nu ne place petrecerea aia în sine. Oricum, petreceri facem tot timpul, dar le numim altfel. Nunta este totodată și o obligație pentru ceilalți, pentru că trebuie să aducă bani, iar noi nu suntem de acord cu asta.

Părinții mei erau săraci când s-au căsătorit și tot le-au spus oamenilor să nu aducă bani la nuntă, ci câte un loz în plic, că e mai ieftin. Și, dacă e să aibă noroc, acela va fi câștigul lor de nuntă. Cred în altceva mai presus de obiceiurile astea”, a declarat Codin Maticiuc, potrivit click.ro.

Codin Maticiuc, despre viața de tătic

Codin Maticiuc este tată și acest rol în bucură foarte tare. Fetița lui s-a născut în urmă cu aproape trei ani, iar venirea pe lume a acesteia l-a schimbat radical. Micuța Smaranda este un copil foarte inteligent și este o „devoratoare” de povești, preferata ei fiind „Albă ca Zăpada”.

„Vorbește foarte mult, nu are încă trei ani, dar știe toate poveștile. Spre exemplu, cărțile de povești le cunoaște atât de bine, încât știe fiecare poveste la ce pagină se află, întoarce paginile și povestește de parcă ar citi de acolo. Eu, mama ei și bunicii i le-am citit și le-a reținut, chiar și anumite descrieri care i-au plăcut le știe. Am observat că are o memorie foarte bună. Îi place mult «Albă ca Zăpada» și o aud prin casă spunând «cu buzele roșii ca sângele și cu părul negru ca abanosul». Normal că sunt mândru.”, a mai declarat Codin Maticiuc.