Un cunoscut astrolog a făcut previziuni importante pentru următoarea perioadă pentru anumite zodii. Unii nativi vor avea probleme. 

Cunoscutul astrolog Cristina Demetrescu a făcut previziuni complete pentru următoarea perioadă. Anumite zodii vor avea parte de schimbări majore, în timp ce altele vor avea probleme serioase. 

Conform astrologului, Saturn în Vărsător va aduce lecții de viață pentru majoritatea zodiilor. Cei mai mulți nativi vor constata schimbări radicale în viețile lor, de aceea este important să știe ce să aleagă. O lecție extrem de importantă în următoarea perioadă este că aceia care au făcut rău, vor învăța că cine face rău, primește rău, mai devreme sau mai târziu. 

Care este marea lecție a perioadei prin care trecem

Marea lecție a acestei perioade, spune astrologul, este despre cum ne purtăm în astfel de momente, nu neapărat despre ceea ce se întâmplă aici. Ne referim la toate schimbările care au loc acum în lume. Karma spune, de asemenea, că cei care prigonesc vor fi și ei prigoniți mai departe mai devreme sau mai târziu. 

Se pare că pandemia și războiul aduc informații noi despre comportamentul uman. Acest comportament este modificat sever datorită internetului și a mijloacelor de comunicare în masă. 

Vom învăța să ne limităm

Se pare că până în vara anului 2023, karma în Scorpion își va face simțită prezența pe toate planurile de la cel financiar până la cel al resurselor naturale. Mai mult, astrologul spune că urmează și două eclipse în lunile următoare care vor aduce situații benefice pentru anumite zodii. 

Urmează o perioadă grea pentru toate zodiile! Astrolog: Vom învăța o lecție importantă!
social media

”Suntem într-o epocă cu Jupiter în Peşti în care nu există forţă mai mare decât cea a credinţei şi a rugăciunii, nici nu e păcat şi încercare mai mare decât să îl pui în momentul de faţă pe Putin mai presus de Dumnezeu. Între 12 decembrie 2021 şi 12 iulie 2023, ne face atenţi prin prisma destinului în Taur şi a karmei în Scorpion, la hrană, bani şi resurse naturale. Dar şi la nevoia de a produce noi, de a pune mâna practic la treaba şi de a nu mai depinde de alţii”, a declarat astrologul. 

Cristina Demetrescu spune că în următoarea perioadă nu este vorba de o descentralizare a economiei mondiale, ci de o revoluție pe termen lung. Va fi un apogeu în iulie și august 2023, fiindcă vor fi două eclipse care „ne vor scutura”. Așadar, vom învăța să gătim, în loc să mergem să cumpărăm mâncare de la restaurant.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.