Alberto Grasu este una din persoanele publice acuzate de daune în valoare de 30.00o de euro. Acesta este acuzat că a devastat o casă închiriată de Revelion împreună cu mai mulți prieteni. Însă, a ieșit în fața televiziunii și a declarat tot ce s-a întâmplat. Nu asta a fost intenția lui și îi pare rău. Însă consideră că proprietarul exagerează și nu spune tot adevărul.

O vilă închiriată de Revelion a suferit pagube imense în urma unei petreceri cu oameni, publici printre care și trapperul Alberto Grasu. Marți au fost chemați la audieri de Polițiștii bucureșteni ai Secției 14 mai multe persoane implicate.

1. Tânărul este acuzat și pentru că a luat taxă de intrare

Alberto a negat cu vehemență zvonul că ar fi cerut oamenilor veniți ulterior bani la intrare. Acesta a explicat că petrecerea trebuia să fie una restrânsă, pentru că din acest motiv a închiriat o vilă privată. Însă din cauza faimei, s-a aflat locația, iar oameni neinvitați au venit de peste tot.

La TV spune că noi am luat bani, 75-80 de lei, la intrare. Că au fost cuţite / macete / droguri şi tot felul de aberaţii de genul. Cum să mă bucur la 80 de lei în seara de Revelion şi să nu ţin la intimitatea mea sau prietenii mei la intimitatea lor. De la ora 2.00 noaptea după Revelion foarte multă lume a început să se autoinvite pentru că, nu vreau să mă laud, dar până la urmă sunt persoană publică şi lumea a auzit că Alberto Grasu e la un Revelion şi aşa mai departe”, a spus Alberto Grasu, potrivit Antena 3.

2. Albert Grasu susține că nu a avut nicio tangență cu drogurile

Niciunul dintre prietenii lui nu a avut contact cu droguri, conform declarației tânărului. Acesta roagă televiziunile să nu mai spună lucruri neverificate deoarece le strică imaginea fără dovezi. A explicat și că nu au existat macete sau săbii, ci doar s-au pozat de amuzament cu un cuțit mare destinat tortului.

Mă repet încă o dată: droguri nu au existat, cel puţin anturajul meu cu care am fost acolo nu a deţinut. Şi maceta aceea pe care o ţinea prietenul meu în mână (în poză) este un cuţit de bucătărie cu care am tăiat tortul şi am desfăcut şampania la ora 00.00. Am vrut să organizez o petrecere, cum pusesem şi pe Instagram, să închiriez un club din Centrul Vechi, dar am zis că vreau să-l fac cu apropiaţii şi să ţin la intimitate şi am ales să merg la această vilă. Încetaţi să ne defăimaţi la TV, avem familii şi sunt oameni care nu ne cunosc personal şi îşi fac o părere la aberaţiile spuse de către voi”, a mai spus Alberto Grasu.

Unul dintre tinerii implicați în devastarea vilei de Revelion, din Capitală, se apără! Este vorba despre un celebru rapper de la noi: „Proprietarul a spus că putem să facem ce vrem”
Social Media

3. A existat o singură defecțiune, dar agubele au apărut după apariția necunoscuților

Alberto Grasu a dezmințit și acuzația proprietarului cum că ar fi intrat prin efracție în biroul lui. Trapperul a explicat că a existat o defecțiune la o conductă de apă și au discutat imediat cu proprietarul. Acesta i-a îndrumat cum să o rezolve. De asemenea, susține că i-a și vizitat o rudă să verifice și să îi ajute.

Totul a început la ora 11:00 când cineva a mers sus şi a dat drumul la apă pentru a spăla paharele. Atunci ţeava principală de apă a vilei s-a spart şi parterul a început să se inunde. Noi n-am ştiut ce să facem şi am sunat proprietarul, iar acesta ulterior ne-a spus unde se află cheia „office-ului”, de care spune el că am intrat prin efracţie. Cineva de la petrecere a intrat în office şi a căutat centrala sau sursa de unde poate opri apa. Cablurile electrice s-au deteriorat din cauza apei şi electricitatea fiind stinsă după indicaţiile lui ca să nu luăm foc. Pe la ora 2:30 – 3:00 îşi face apariţia vărul lui, al proprietarului, şi intră în vilă, se uită, sună proprietarul pe cameră şi îi arată ce s-a întâmplat, oprind într-un final apa de la canalizare, a mai spus Alberto Grasu.

4. Alberto nu a mai fost implicat în stricăciunile de la petrecere după ora 4 dimineața

Grupul de prieteni al lui Alberto s-a retras de la petrecere pe la ora 4 dimineașa, conform declarațiilor sale. Ei se aflau într-un alt corp al vilei. Daunele făcute nu sunt responsabilitatea lor. Cu atât mai mult, dat fiind că proprietarul nu le-a reținut niciun buletin sau date și nici nu a realizat un contract.

„Pe la ora 4:00 m-am retras alături de iubita mea, prietenul meu şi iubita lui în cea mai spaţioasă cameră a vilei, situată în corpul 2. Noi neştiind ce se petrece şi câtă lume a venit la Revelion, adresa fiind pusă pe Instagram. Şi toată lumea venea. Şi nimeni din „organizatori” neştiind sau nevrând să se işte vreun scandal nu i-a dat afară.

M-a deranjat puţin că vina a fost dată pe noi şi „daunele” se ridică la 30.000 de euro. Este o sumă aberantă. Proprietarul având anunţ pe olx citez: „Afacere la cheie de vânzare – Hotel – Centru Bucureşti”. La preţul de 30.000 de euro. Şi menţionez că proprietarul a şi spus cuiva la telefon că putem face ce vrem că nu-l interesează că hotelul nu este al lui. El necerându-ne vreun act de identitate sau neoferindu-ne vreun contract sau chitanţa cum a spus el la televizor”, a declarat Alberto Grasu.