Cununie religioasă cu peripeții

Atunci când doi tineri își unesc destinele este un eveniment special, în care cei dragi se adună să îi sărbătorească. De această dată, mirele a fost pus la încercare de unul dintre prietenii săi. Aflat în biserică, în timpului ceremoniei religioase, protagonistul s-a trezit cu o farsă de zile mari. Acesta a rămas fără coroană în momentul în care lua Sfânta Împărtășanie. Totul a fost filmat de cei prezenți. 

„Prietenul la nevoie se cunoaște”

În clipele frumoase ale vieții vrem să împărtășim totul cu cei apropiați. Asta a făcut și un cuplu de îndrăgostiți care a spus marele „da” în fața altarului. Pe de altă parte, oficierea căsătoriei s-a desfășurat într-un cadru mai puțin așteptat de către cei prezenți.

Exact în momentul în care mirele și mireasa luau Sfânta Împărtășanie de la preot, unul dintre amicii proaspătului căsătorit s-a gândit să facă o glumă, care a fost mai puțin gustată de către fața bisericească. Prietenul mirelui s-a apropiat de acesta și în clipa în care a luat Împărtășania, acesta l-a împins.

Nici tovarășul protagonistului nu s-a așteptat la o astfel de amploare, întrucât, proaspătului însurat i-a căzut coroana de pe cap în fața preotului. Expresia facială a feței bisericești nu a părut prea încântată de gestul tânărului.

@iuliano666 #5pasidebine #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp #foryoupage ♬ original sound – Iuliano94

Totuși, cununia religioasă a mers mai departe, întrucât nu a fost un rău voit. Tovarășul mirelui nu și-a dorit decât să facă o glumă, însă cu siguranță nu s-a așteptat nici el să se ajungă prea departe. Internauții s-au amuzat copios pe rețelele de socializare și au scris numeroase mesaje.

„Cu așa prieteni, nu mai ai nevoie de dușmani”, S-a supărat părintele, oricum, nu e frumos, măi, copile”, „Deschide gluma să intre geamul”, „Acel moment când voiai tu să o iei de nevastă și o ia altul”, „L-a făcut atent la slujbă”, au fost doar câteva dintre comentariile celor din mediul online.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii