Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu încă din anul 2016 și au împreună doi copii, pe Anastasia și pe Liviu Matei, care a împlinit de curând 2 anișori. Celebrul actor a oferit câteva detalii despre nunta cu iubita lui. Se pare că evenimentul va fi diferit, la dorința viitoarei mirese.

Unde va avea loc nunta lui Liviu Vârciu

„Doamna mea nu vrea nuntă în locație de cinci stele, grandioasă, ci singură, pe plajă. Bine, cu mine, că nu are cu cine altcineva să se mărite.

Sursa: Social Media

Discutăm despre nuntă de când ne-am cunoscut. Încă nu am căzut de comun acord, dacă va fi nuntă cu invitați sau fără. Când vom cădea de acord, o vom face”, a dezvăluit Liviu Vârciu, pentru playtech.ro.

Liviu Varciu mai are o fiică dintr-o altă relație, pe Carmina, în vârstă de 20 de ani. Carmina este fiica lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu, iar o perioadă acesta nu a fost alături de ea. Relația celor doi s-a îmbunătățit de-a lungul anilor, iar în prezent se înțeleg extrem de bine.

Ce mesaj i-a transmis Liviu Vârciu, Carminei de ziua ei

Liviu Vârciu are acum o relație extrem de bună cu fiica lui cea mare. Carmina a împlinit 20 de ani, iar tatăl ei i-a transmis un mesaj amuzant, în stilul său caracteristic.

Carmina este fiica lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu, iar o perioadă acesta nu a fost alături de ea. Relația celor doi s-a îmbunătățit de-a lungul anilor, iar în prezent se înțeleg foarte bine. Fiica cea mare a charismaticului prezentator de la Antena 1 a împlinit 20 de ani, iar acesta i-a făcut o urare amuzantă pe Instagram.

„La mulți ani, puiule! 20 de primăveri ?TE IUBESC❤️❤️❤️ P.S.: Nu mă face bunic încă, te rog! ??”, a fost mesajul pe care Liviu Vârciu i l-a transmis Carminei de ziua ei.

Sursa: Social Media

Tânăra i-a răspuns imediat tatălui ei și l-a liniștit în ceea ce privește nepoții.

„Te iubesc, tata!???? Mulțumesc! ❤️❤️❤️ Mai ai de așteptat vreo 7 ani până să ajungi bunic??stai calm”, a răspuns Carmina.