Află ce destinație au ales cei doi soți pentru vacanță.

Cei care îi urmăresc activitatea pe social media prezentatoarei tv, Gabriela Cristea, au putut observa că, cel puțin în ultimele zile, aceasta a fost cam absentă din mediul online. Ei bine, motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru a fost dezvălui de însăși Gabriela Cristea.

Amfitrioana show-ului „Mireasa-capriciile iubirii” a mers preț de câteva zile în vacanță alături de soțul său, Tavi Clonda.

Gabriela Cristea: „Am tot primit mesaje de la voi”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Se pare că cei doi au ales o destinație caldă, la mare, la soare. Ei bine, nu vă mai ținem pe jar și vă dezvăluim că cei doi soți și-au petrecut vacanța în Tenerife. Au ales să plece departe de țară, din dorința de a se bucura mai mult de timpul petrecut împreună.

Cât despre destinația aleasă,  Gabriela a rămas absolut fascinată de ceea ce a putut descoperi în acest loc. Le-a promis urmăritorilor săi că, în zilele ce vor urma, va posta fotografii și vlog-uri din locurile pe care le-a vizitat în această perioadă.

„Dragilor, vă mulțumim pentru gândurile voastre bune la început de an. Am tot primit mesaje de la voi pentru că nu am mai postat în feed de multă vreme. Ne-am dorit tare mult să ne bucurăm mai mult de “noi” la început de an. Azi noapte ne-am întors din vacanță unde a fost minunat.

Noi am ales Tenerife! Ne-am bucurat de o insula desprinsă parcă din altă lumea. Toate imaginile filmate le vom grupa în 2 vloguri pe care le vom încarcă în curând pe YouTube. Zilele următoare o să urcăm aici mai multe poze. De astăzi la muncă, dar va povestesc mai târziu ce și cum!” a fost mesajul Gabrielei Cristea de pe contul său de Instagram

Direct din vacanță, Gabriela Cristea a revenit la cârma emisiunii „Mireasa-capriciile iubirii”. Show-ul matrimonial poate fi urmărit preț de trei ore pe zi, începând cu orele 19:00.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.