Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Artista a impresionat o întreagă rețea de socializare atunci când a dezvăluit locul în care mergea în copilărie pentru a sta singură. Carmen este îndrăgită nu numai pentru talentul ei muzical, ci și pentru personalitatea ei dezinvoltă. Aceasta are o legătură specială cu fanii și îi ajută atunci când îi cer sfatul artistei. 

Carmen este renumită pentru una dintre cele mai active vedete pe rețelele de socializare. Aceasta nu ezită să facă sesiuni de întrebări pentru a sta de vorbă cu fanii.

Ce răspuns le-a dat Carmen fanilor despre locul în care mergea în copilărie

Recent, cântăreața a creat o sesiune de întrebări pe Instagram, așa cum obișnuiește adesea. Carmen nu uită niciodată să împărtășească experiențe cu urmăritorii ei și de asemenea, să îi sfătuiască pe aceștia atunci când vine vorba despre viață. Unul dintre fanii înfocați ai artistei a întrebat-o pe cântăreață dacă avea un loc special în copilărie în care mergea pentru a sta singură. Răspunsul iubitei interprete a fost extrem de emoționant și a lăsat cu gura căscată mii de internauți.

„La morântul bunicului meu. M-a iubit foarte mult și legătura dintre noi a rămas vie, chiar dacă el a plecat la cele veșnice. Se spune că bunicii își iubesc  mai mult nepoții decât proprii lor copii!” , a scris artista pe contul său de Instagram.

Unde se ducea Carmen de la Sălciua în copilărie atunci când voia să stea singură. Vedeta a șocat o lume întreagă. FOTO
instagram

Carmen a ajuns pe culmile fericirii alături de Marian Corcheș

Vă reamintim că zilele trecute, Carmen și Marian au scăpat de dificultățile relației lor. Bărbatul a divorțat asumându-și toată vina pentru a se termina procesul mai repede decât era necesar. Cei doi sunt acum pe linia de plutire și nimic nu le mai stă în care pentru a-și trăi frumoasa poveste de dragoste.