Unde s-a mutat Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion? Lidia Buble și Răzvan Simion locuiau împreună în cass artistiului din Capitală. După ce au încheiat orice legătură, cântăreața a decis să stea o parte departe de lume; așa că petrece mai mult timp cu una dintre surorile sale. Zvonuri despre despărțirea lor au apărut cu câteva zile în urmă, dar niciunul dintre ei nu declasare nimic despre asta.

Asta până pe de data 7 iunie, când Răzvan a decis că este timpul să ofere o serie de explicații. Fostul iubit al Lidiei Buble a făcut o postare emoționantă pe Instagram, în care le spunea fanilor că povestea lor s-a terminat. Acesta a oprit comentariile la postarea respectivă, semn că nu își dorește ca oamenii să își dea cu părerea despre cele întâmplate.

Unde s-a mutat Lidia Buble?

În timp ce Răzvan Simion pare că suferă după despărțirea lor, Lidia nu pare așa afectată. Răzvan a încercat în timpul emisiunii de astăzi să-și ascundă tristețea, dar nu a reușit. Durerea i se citea pe chip, iar fanii nu au avut cum să nu observe asta. Pentru el, Lidia Buble a reprezentat totul, a iubit0-o enorm, dar nu a fost să fie. Acum, Lidia locuiește la sora ei, pe care o răsfață și alături de care petrece mult timp.

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâineCe făcea Lidia Buble vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, a scris Răzvan Simion, seara trecută pe Instagram.