Reclamă
Reclamă

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați chefi și unul dintre cei care a pus o cărămidă solidă la gastronomia autohtonă. Atunci când nu este pe platourile de filmare ale emisiunii care i-a adus celebritatea, Dumitrescu preferă să comunice cu fanii și să vină cu fel de fel de recomandări utile, mai ales pentru pasionații de mâncăruri bune.

Chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio introducere, iar ceea ce face de ani de zile pe micile ecrane și în farfurii este cea mai bună carte de vizită pentru el. Cei care îl urmăresc știu foarte bine care în meseria lui, Florin nu acceptă nicio greșeală sau vreun compromis. Este dedicat 100% bucătăriei și are pretenții similare și de la alți colegii din breaslă.

Într-un podcast mai vechi, Florin a venit cu o serie de recomandări pentru fanii lui, de la ce anume ar trebui să evite atunci când merg să mănânce la un restaurant, până la ce locații servesc cea mai bună mâncare din București. Cei care l-au ascultat au mers pe mâna lui, mai ales că toate recomandările au venit din partea unui specialist precum el.

Unde poți mânca, în București, pizza „ca la mama ei acasă”. Recomandările lui Chef Florin Dumitrescu
social media

Pizza de te lingi pe degete

Însă, dincolo de toate preparatele sofisticate pe care le găsim în restaurantele din București, există, în rândul românilor, o mare pasiune pentru pizza. Dar, potrivit lui Florin Dumitrescu, nu orice pizza este și bună, așa că a venit că o serie de localuri pe care le recomandă fanilor să le viziteze, măcar o dată, de curiozitate.

Reclamă

Chef Florin Dumitrescu garantează pentru ele, dar și pentru pizza care este servită aici. Este vorba despre Il Pizzaiolo, Centrale Pizza, Hello Mamizza și Restaurant Capricciosa.

„Ordinea este aleatorie, nu este una cea mai bună, ține foarte mult de ce pofte ai. Vrei o pizza clasică, una Napoli bună, vreo combinație de gust mai gourmet sau o pizza gustoasă, în aceste patru locații găsești mereu ceva cinstit. La Il Pizzaiolo am rămas surprins să aflu că cei doi italieni de aici sunt din Portofino.”

Unde poți mânca, în București, pizza „ca la mama ei acasă”. Recomandările lui Chef Florin Dumitrescu

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro