Sebastian și Cristina sunt unul dintre cuplurile noului sezon al emisiunii „Insula iubirii” , show difuzat pe Antena 1. Cristina are vârsta de 30 de ani și este de profesie dentist. Iubitul său, Sebastian are 25 de ani și lucrează la un radio din orașul Brașov, conform detaliilor regăsite pe contul său de Instagram.

În episodul trecut al emisiunii, Sebastian și ispita Oana Monea au intrat împreună la baie. Cei doi nu au devoalat ceea ce s-a petrecut în  afara camerelor de filmat, însă Sebastian mărturisește că va împărtăși la finalul emisiunii ceea ce s-a întâmplat în baie și camerele de vedere nu au surprins.

„O să vă spun la finalul emisiunii..”

Sursa: Social media

„Aici la noi e răcoare. Am avut un moment de ziua mea în care am intrat în baia mea cu Oana și s-au bușit lavalierele. Am intrat alături de Oana în baie și nu știu, nu pot să-ți spun…ce am făcut? Știu ce am făcut și o să vă spun la finalul emisiunii.” spune Sebastian.

Sebastian declară că el și partenera sa, Cristina, se află într-un punct frumos al relației lor. Bărbatul declară că amândurora le place să călătorească și că se înțeleg bine. Totodată, concurentul declară că au depus eforturi de-a lungul relației lor pentru a avea lucruri din prezent.

„Suntem într-un punct al relației frumos, echilibrat. Suntem niște călători, nouă ne place să călătorim și ne înțelegem bine. Adică orice glumă proastă tot are un sens undeva. Ceea ce e foarte important într-o relație. Noi trăim în emoții constanți, ceea ce e foarte bine.

Noi ne-am chinuit un pic să avem ceea ce avem acum. Chiar am lucrat pentru relația asta. Am trecut prin tot felul de lucruri, am făcut eforturi ca să ajungem să ne respectăm, să ne înțelegem teritoriile.” a declarat Sebastian în cadrul emisiunii „Insula iubirii”