Gina Pistol și Smiley sunt un cuplu model pentru foarte mulți tineri de la noi din țară. De-a lungul timpului, cei doi au dat dovadă de faptul că sunt de nedespărțit și că pot face față cu brio și unor vremuri mai puțin prietenoase, cum a fost perioada pandemiei. Mai mult decât atât, au devenit părinți pentru prima dată acum puțin timp și au avut ocazia să-și vadă visul împlinit. Îndrăgitul cuplu are o casă foarte mare și frumoasă în afara Bucureștiului unde se bucură zi de zi de minunea care a intrat de curând în viața lor, micuța lor fiică.

Gina Pistol și Smiley au oferit ocazia fanilor săi să îi vadă de multe ori chiar din confortul propriului cămin. Aceștia nu se feresc de ochii lumii și aleg să împărtășească cu aceștia momente intime din viața lor.

Unde locuiesc Gina Pistol și Smiley

Cei doi își trăiesc viața într-o casă care valorează în jur de 300.000 de euro în Cernica. Totul a fost amenajat fix așa cum ei și-au dorit, fiind ajutați de experți în domeniu pentru a face cele mai bune alegeri.

Smiley și Gina au fost ajutați de câțiva arhitecți care au făcut o treabă excelentă, cei doi fiind pe deplin încântați de rezultatul final.

“Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală”, declara echipa de arhitecți.

Unde locuiesc și cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol. Au cei mai selecți veciniUnde locuiesc și cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol. Au cei mai selecți vecini

Tinerii părinți au și un loc favorit în casă în care își petrec acum cea mai mare parte din timp. Nu, nu este vorba de dormitor și nici despre camera de zi, ci despre camera celei mici. Gina și Smiley au avut grijă ca încăperea micuței lor să fie cât mai amenajată în culori și piese de mobilier cât mai ”dulci”.

Unde locuiesc și cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol. Au cei mai selecți vecini

Mai mult decât atât, cei doi locuiesc în complexul rezidențial Swan Lake Village, acolo unde se află numai lume bună, mai multe persoane foarte cunoscute la noi în țară, artiști precum Marius Moga, Inna sau Tudor Chirilă și lista poate continua.

”Încep să am emoții. Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos”, declara în urmă cu puțin timp Gina Pistol.