Anca Serea și Adrian Sînă trăiesc o frumoasă poveste de iubire, din care au luat naștere și cei 4 copii ai lor Noah, Ava, Moise și Leah.

Mezina familiei, Leah-Maria urmează să fie creștinată la jumătatea lunii noiembrie, atunci când va împlini 3 luni.

Anca și Adrian au ales să sărbătorească acest eveniment fericit din viața lor într-un loc unic, un conac din județul Ialomița. Din câte se pare, petrecerea va fi una restrânsă, iar numărul invidațiilor va fi până în 100 se persoane. Locația este una care nu permite un număr mai mare de invitați, însă cei doi pare că se vor bucura din plin de intimitatea pe care le-o va oferi.

Totul este pus la punct și bine organizat de Anca Serea, care își dorește ca botezul să fie unul cât mai intim, alături de persoanele apropiate familiiei lor. Nașii fetiței vor fi Silvana și Petru Berciu, iar meniul ales va fi unul tradițional. De asemenea, Adrian își va încânta oaspeții, cântând pentru ei.

Luna noiembrie are o semnificație aparte pentru cele două vedete. Pe data de 8 noiembrie  se împlinesc 4 ani de când cei doi s-au căsătorit. Cu toate astea, fetița lor Leah va fi preocuparea lor principală în această lună. Ei nu plănuiesc să sărbătorească acum aceste eveniment, însă și-au promis că își vor acorda timpul cuvenit în vacanța de iarnă, în luna ianuarie.