Smiley este în prezent unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului. Cu o carieră demnă de respectat, el reușește încă să se mențină cu melodiile sale în topurile muzicale, chiar dacă a debutat la începutul anilor 2000.

20 de ani mai târziu, el încă își încântă își uimește fanii prin tot ceea ce face.

Cu toate că este prezent în permanență pe ecranele televizoarelor, el a reușit să își păstreze viața personală privată. Ocupațiile, pasiunile lui în afară de muzică, totul este un adevărat mister pentru oamenii care nu îi sunt apropiați lui.

Recent, Smiley a dezvăluit în cadrul unui interviu una dintre destinațiile sale preferate de concediu. Răspunsul lui ar putea să îi surprindă pe mulți.

Artistul a declarat că adesea alege să meargă la Muntele Athos, împreună cu familia sau prietenii săi. Chiar dacă nu este o tradiție sau un obicei pentru el, se pare că încearcă să facă această călătorie ori de câte ori îi permite timpul și programul. Este un mod simplu prin care reușește să se liniștească și să își găsească pacea interioară.

Deși pare o destinație neobișnuită pentru vacanța unei vedete, Smiley a ținut să își motiveze această alegere.

Smiley este un bărbat credincios, care crede cu tărie în Dumnezeu. Acest lucru se datorează faptului că a fost crescut în tradiția ortodoxă creștină și tocmai de aceea vrea să își păstreze obiceiurile românești.