Și-a dorit să se distreze, dar nu a plătit. Românul aflat în carantină a fost dat de gol de către o prostituată căreia nu i-a întors serviciile. Se afla în izolare deoarece a venit dintr-o țară străină cu risc epidemiologic. Femeia a făcut plângere la poliție, iar cetățeanul a fost prins la o pensiune din Arad. 

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a decis să părăsească locuința în care se afla în izolare pentru a-și satisface nevoile sexuale. Olteanul s-a distrat alături de o femeie, dar la final atmosfera s-a stricat între cei doi. Nu s-au înțeles „la plată”.

Totul a pornit de la faptul că bărbatul în vârstă de 33 de ani nu a vrut să plătească pentru serviciile sexuale. Prostituata a început un scandal, dar fără rezultat. Când a văzut că nu se pot înțelege, femeia a decis să sune la 112. Decizia i-a afectat pe amândoi, iar portofelele lor suferă daune majore.

Pinterest

Amândoi au plătit scump pentru distracția unei nopți

Poliția română a acționat instantaneu. L-a localizat pe bărbat și a constatat că era fugit din izolare. Bărbatul în vârstă de 33 de ani nu a îndeplinit obligația legală de a sta în carantină timp de 14 zile de la venirea dintr-o țară străină de risc.El a fost pedepsit de oamenii legi pentru nerespectarea unor decizii ale autorităților. Amenda este usturătoare. Olteanul are acum datorii la stat în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea perioadei de carantinare.

Dama de companie nu a scăpat nici ea nepedepsită. Femeia a fost sancționată cu amendă de 500 de lei. Motivul a fost „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”, după cum au punctat oamenii legii.

Așadar, aceasta este povestea celor doi oameni nepotriviți la momentul nepotrivit. Cu siguranță, olteanul ar fi preferat acum plata damei de companie în detrimentul amenzii usturătoare, dar faptele sunt deja făcute.