Problemele conjugale pe care le-a avut Betty Salam cu soțul său au determinat-o să îi dea o lecție acestuia

Betty Salam și Cătălin Vișănescu trăiesc de șapte ani de zile o poveste de iubire parcă desprinsă din filme. Cei doi sunt părinții unui băiețel minunat și se bucură de familia pe care o au. Desigur, în nicio relație nu e totul roz. Betty și soțul ei au avut momente în care au întâmpinat mici certuri în cuplu. Despre un episod mai vechi din relația lor a vorbit chiar artista. 

Invitată în cadrul unei emisiuni online, Betty Salam a fost supusă mai multor întrebări. Una dintre ele a fost referitoare la certurile dintre el și Cătălin. După ce a fost întrebată care a fost cel mai nebunesc lucru făcut din gelozie, Betty Salam a oferit un răspuns neașteptat. Vedeta a plecat de acasă, însă totul a fost înainte de a-l avea pe cel mic.

Betty Salam: ,,M-am dus la tata”

În cadrul emisiunii online de pe YouTube a Oanei Radu, invitată a fost Betty Salam. Acolo a fost supusă unor mai multe întrebări cu testul poligraf. Atunci vedeta a povestit că înainte de a deveni mamă, ea și Cătălin se certau din diverse ,,prostii”.

Într-un moment de nervi, artista a plecat de acasă direct la tatăl ei. Betty Salam a povestit că tatăl ei o face mereu să râdă în momentele grele.

Social media

,,Oana Radu: Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut din gelozie?

Betty Salam: Am plecat de acasă, mi-am luat doar geanta.

Oana Radu: Cum?

Betty Salam: Înainte să am copil. Ne certam din chestii prostești și am plecat de acasă. El se juca pe playstation și nu suport să mă cert singură.

M-am dus la tata. El se uita la mine, eu la el. Tatăl meu, când mă vede supărată, mă face să râd și ador chestia asta’’, a declarat Betty Salam în cadrul podcastului.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!