Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au devenit din ce în ce mai discreți de când s-a scris prima dată despre divorț. Chiar dacă cei doi susțin cu tărie că nu au probleme în mariaj, există anumite detalii care îi dau de gol.

În ultima perioadă se pare că pentru Alexandru Ciucu timpul petrecut în sânul familiei nu mai este deloc o prioritate. Designerul pare că profită de orice ocazie de a pleca de lângă soția și copiii lui.

Unde a dispărut Alexandru Ciucu. Soțul artistei Alina Sorescu ar fi „fugit” înafara țării

Potrivit click.ro, designerul s-a ar fi plecat în Franța, acolo unde a optat pentru un curs de specializare în domeniul lui de activitate, curs care ar dura un an și jumătate.

Mai mult decât atât, se pare că Alexandru Ciucu, soțul artistei Alina Sorescu, ar fi renunțat inclusiv la verighetă. Apropiații cuplului susțin că designerul și soția lui au o relație din ce în ce mai rece.

Chiar dacă toate indiciile duc de divorț, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au recunoscut că relația lor ar avea probleme. Ba din contra! Ei susțin că totul merge ca pe roate.

Unde a dispărut Alexandru Ciucu. Soțul artistei Alina Sorescu ar fi „fugit” înafara țării
Instagram

Alexandru Ciucu: „Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu”

Primele semne de divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut încă de anul trecut. Un detaliu a „sărit” în ochii internauților care duce cu gândul la o ruptură.

Pe rețelele de socializare, Alina Sorescu a șters sau chiar a arhivat fotografiile în care apare alături de soțul ei, Alexandru Ciucu, rămânând cele în care apar fiicele sale, adică așa zisele tablouri de familie.

Mai mult, Alexandru Ciucu nu apare nici în imaginele publicate de Alina Sorescu de petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a Carolinei, una dintre fetele cuplului, care a împlinit pe 12 ianuarie 8 ani.

Alexandru Ciucu nu apare nici în fotografiile publicate de Alina de la ziua fiicei lor, Carolina, care a împlinit 8 ani pe 12 ianuarie. Întrebat dacă divorțează, el negat vehement orice zvon.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu pentru fanatik.ro.