Reclamă
Reclamă

Elena Lasconi a decis să intre în politică. Aceasta a decis să candideze la alegerile locale ce vor avea loc în luna mai 2020, pentru a deveni primar al orașului Câmpulung Muscel, din judeţul Argeş.

Totul a început în momentul în care Elena Lasconi una dintre cele mai cunoscute vedete ale Pro TV, și-a cumpărat în urmă cu 14 ani o casă în Câmpulung Muscel.

În urmă cu ceva timp, Elena Lasconi a creat o pagină de  Facebook, intitulată ”Elena Lasconi alege Câmpulung”, loc în care aceasta promovează zona, dar şi comunică permanent cu comunitatea locală. „Câmpulung a rămas înghețat în anii ’90. Nu s-a schimbat aproape nimic important de la revoluție încoace. Și nu trebuie să fii expert în urbanism sau politici sociale ca să îți dai seama că la mijloc stă o lipsă crasă de interes din partea autorităților locale. Nu vor să schimbe orașul. Nu vor să facă nimic. Mie îmi plac clădirile istorice din Câmpulung pentru ce ar putea să devină, nu pentru ceea ce sunt. Dar ca să se întâmple asta ar trebui să existe un alt tip de atitudine în primul rând din partea primăriei.”, a declarat Elena Lasconi.

Elena Lasconi a pornit singură în această luptă. Nu vrea să se înscrie în niciun partid. „Ca independent nu e vorba că nu aș avea vreo șansă. Dar eu am lucrat toată viața în echipă. Ca să fii primar și să schimbi lucrurile, trebuie să treci anumite decizii prin Consiliul Local. Și acolo ai nevoie de susținere de mai mult de 50% în consiliu. Și cum să obții acea susținere dacă nu ești într-un partid în care crezi? Analizez toate opțiunile. Încă nu am luat o decizie în ceea ce priveşte aprtidul care să mă susţină”, a încheiat Elena Lasconi, scrie Jurnaldeargeș.

Reclamă

 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro