Mai sunt doar câteva zile până când noul sezon al show-ul „Survivor România” va apărea pe micile ecrane. Din data de 16 ianuarie, telespectatorii îi vor putea urmări pe Războinici și Faimoși pe traseele din Republica Dominicană. Printre concurenții noului sezon se află și una dintre semifinalistele emisiunii „Burlacul”.

După ce echipa Faimoșilor a fost anunțată, a venit și rândul  Războinicilor să fie prezentați publicului. Printre aceștia se numără Elena Matei, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite”, Blaze, fost concurent la „Mireasa”, dar și una dintre fostele concurente de la „Burlacul”.

Mai exact, Alexandra Mucea, căci despre ea este vorba, a decis să demonstreze tuturor ce poate. Chiar dacă  nu a reușit să cucerească inima lui Andi Constantin, Alexandra este sigură că va cuceri marele premiu la „Survivor România”.

Până acum, Alexandra nu a făcut un anunț oficial în legătură cu participarea la „Survivor România”, însă această se poate observa în videoclipul de prezentare a show-uli, difuzat de cei de la PRO TV.

Una dintre semifinalistele show-ului „Burlacul” va participa la „Survivor România”. Tânăra se află în echipa Războinicilor
Instagram

„Survivor România” 2022

Începutul anului 2022 a duce pe micile ecrane un nou sezon al competiției „Survivor România”. 24 de concurenți se pregătesc de startul noului sezon. Se fac ultimele pregătiri, iar din luna ianuarie, telespectatorii îi vor putea urmări pe Războinici și pe Faimoși pe traseu.

Noul sezon „Survivor România” se vede de această dată la Pro Tv. Primul episod al competiției o să fie difuzat pe 16 ianuarie, atunci când se va da start jocului. Concurenții sunt deja pregătiți și așteaptă cu nerăbdare plecarea. Prezentatorul competiției a anunța că noul sezon o să fie unul de excepție, iar competiția foarte dură.

 „Credeți-mă…nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept cu nerăbdare luna ianuarie, pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat.

 Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!”, a declarat Daniel Pavel.