A cunoscut celebritatea după ce a participat la „Puterea Dragostei”, dar și la „Insula iubirii”, iar acum se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Marinela Mavrodin, căci despre ea este vorba, este însărcinată pentru prima dată. 

Marinela Mavrodin și Robert Urucu, mai fericiți ca niciodată

Tânăra în vârstă de 24 de ani a fost concurentă în primul sezon al emisiunii de la Antena 1, Ulterior, se înscrie la show-ul matrimonial din Turcia, unde l-a cunoscut pe Robert Urucu, cel alături de care și-a găsit fericirea.

Se pare că relația celor doi este cât se poate de serioasă. Tânăra și iubitul ei urmează să devină părinți în câteva luni. Marinela Mavrodin este cea care a făcut publică vestea. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a postat un mesaj emoționant pe Instagram, la care a atașat câteva fotografii în care ține în mână o ecografie.

( CITEȘTE ȘI: Imagini incredibile! Cum arată Marinela Mavrodin de la „Puterea Dragostei”, după ce s-a „tunat”, din nou, în cabinetul esteticianului. VIDEO )

Una dintre fostele concurente de la „Puterea Dragostei” va deveni mămică. Focoasa șatenă e însărcinată! Instagram

Tinerii i-au emoționat pe internauți cu mesajul postat pentru bebelușul lor. Marinela Mavrodin le-a mărturisit fanilor că trece prin cea mai frumoasă etapă din viața și se bucură de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Robert Urucu.

„Am atât de multe emoții, este un sentiment pe care nu l-am trăit niciodată! Acest sentiment mă sperie, mă bucură, dar totodată este fascinant tot ce se întâmplă în viața noastră!

Cu toate că te așteptam demult, ne-ai surprins și suntem copleșiți de emoțiile pe care nu le putem descrie, dar și de o iubire ce nu se aseamănă cu niciun alt sentiment. Cu toate că nu am fost pregătiți de ceea ce se întâmplă, suntem siguri că aceasta va fi cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, vom crește împreună!”, a scris viitoarea mămică, într-o postare distribuită pe Instagram.