Chris Evert, acum în vârstă de 67 de ani, câştigătoare a 18 titluri de Grand Slam, a dezvăluit că are cancer ovarian.

Este fără nicio urmă de îndoială una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din toate timpurile. Chris Evert are acum 67 de ani și recent a dezvăluit că suferă de cancer ovarian. 

Tristul anunț despre faptul că are cancer ovarian a fost făcut de Chris Evert într-o postare, pe rețeaua de socializare Twitter. Fosta jucătoare de tenis a ținut să își pună în temă fanii cu problema de sănătate care o macină.

Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume, are cancer. Care este acum starea ei de sănătate

Din fericire, se pare că marea jucătoare de tenis Chris Evert, care are cancer ovarian, are șanse mari să bată boala. Ea a fost operată până acum de două ori, iar medicii sunt optimiști cu privire la starea ei de sănătate.

„Am vrut să vă anunţ că am fost diagnosticată cu cancer ovarian în stadiul 1, iar istoria din spatele poveştii sper să ajute şi pe alţii. Mă simt foarte norocoasă că a fost descoperit la timp şi aştept rezultate pozitive în urma chimioterapiei”, a scris fosta mare jucătoare de tenis despre faptul că are cancer.

”… Vă mulţumesc pentru faptul că-mi respectaţi dorinţa de a mă concentra asupra sănătăţii şi a tratamentului meu. Voi apărea de acasă, uneori, în transmisiunile ESPN de la Australian Open”, a mai scris Chris Evert.

Una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume are cancer. A fost operată până acum de două ori
Instagram

Când a aflat Chris Evert că are cancer

Chris Evert a descoperit că are cancer în urma unei histerectomii preventive suferite la începutul lunii decembrie. Ea trebuie să urmeze șase ședințe de chimioterapie, prima dintre ele fiind programată în această săptămână.

După prima operaţie suferită de Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume, a descoperit că are cancer, iar doctorul a recomandat o nouă intervenţie, realizată pe 13 decembrie 2021, iar medicii spun că acum sunt şanse de 90 la sută ca boala să nu mai revină.

În februarie 2020, Jean Evert Dubin, sora celebrei sportive, şi ea fostă jucătoare de tenis, a decedat la 62 de ani din cauza aceleași boli necruțătoare, scrie digisport. 

 

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.