Una dintre cele mai iubite și cunoscute cântărețe din România, Andra Măruță a fost și continuă să fie supusă bullying-ului. Vedeta a vorbit despre răutățile și atacurile pe care oamenii le-au lansat la adresa ei. Dragostea pentru muzică a făcut-o să nu se dea bătută. În mediul online, vedeta încă se luptă cu acest fenomen. 

Vedeta a mărturisit sincer, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, că răutățile oamenilor o afectează. Desi nu ia în seamă orice atac al persoanelor, Andra Măruță a spus că nu este de piatră și sunt momente în care se lasă afectată. Fiind o persoană publică, oamenii din mediul online lansează deseori comentarii răutăcioase.

Andra Măruță a mărturisit cum a fost afectată de bullying. „Am fost și cred că sunt și acum”

O persoană sensibilă, dar cu un caracter puternic, Andra Măruță a povestit că încă din copilărie s-a luptat cu răutățile oamenilor. Artista a mai spus că pe rețelele de socializare internauții continuă să o atace, prin tot felul de comentarii. Soțul său însă are grijă să o susțină și să o încurajeze.

„Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit. Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor.”, a spus Andra pentru viva.ro

Una dintre cele mai mari artiste din România, victima bullying-ului. Ce a mărturisit Andra Măruță
social media

Începutul în muzică nu a fost unul ușor. Andra Măruță: „Adormeam cu bagajele în brațe.”

Începuturile carierei sale nu au fost deloc unele ușoare. Susținută de tatăl său, Andra a făcut multe sacrificii pentru a avea cariera de success de acum. A mai spus că a avut momente în care dormea cu bagajele în brațe, dar nu a renunțat. De asemenea, Andra a povestit că s-a hrănit foarte mult din relația pe care aceasta a avut-o cu publicul.

„Din dragoste pentru muzică, voiam să urc mereu pe scenă. Încercam să nu ratez niciun concert sau niciun concurs. Nu a fost deloc ușor, mergeam cu tatăl meu peste tot, băteam toată țara din nord până în sud și de la est la vest, cu trenul sau cu autocarul. Ne era cald sau frig, adormeam cu bagajele în brațe, dar nimic nu m-ar fi făcut să renunț și nici nu regret nimic. Am învățat multe din aceste experiențe și m-am hrănit din relația cu publicul, am fost foarte conectată la cei din fața mea, atentă la reacțiile lor.”, a mai spus artista pentru sursa respectivă