Un TIR a lovit un autoturism și l-a târât zeci de metri pe DN 7 în judeţul Argeş, fără ca şoferul TIR-ului să-și dea seama. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere și, conform IPJ Argeş, şoferul a fost identificat şi sancţionat.

Potrivit imaginilor surprinse, TIR-ul a târât autoturismul pe şosea pe o distanță considerabilă. „În dimineaţa zilei de 06 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au fost sesizaţi despre un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale, între un TIR şi un autoturism”, a transmis IPJ Argeş.

Bărbatul de 43 de ani, aflat la volanul ansamblului rutier, a declarat că nu a sesizat impactul și a crezut că are o pană. Conform declarațiilor poliției, acesta se deplasa pe DN 7, în zona comunei Bascov, către Autostrada A1. Incidentul a avut loc pe fondul neasigurării la trecerea de pe banda 2 pe banda 1, acroșând astfel autoturismul aflat pe banda respectivă.

„Din verificările efectuate, precum şi din declaraţiile celor doi conducători auto cu privire la modul de producere a evenimentului rutier, a rezultat că un bărbat de 43 de ani, conducător al unui ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă (TIR, cu încărcătură), care se deplasa pe DN 7, pe raza comunei Bascov, având direcţia de deplasare spre Autostrada A1, pe fondul neasigurării la trecerea de pe banda 2 pe banda 1, a acroşat un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie, pe banda spre care ansamblul rutier s-a încadrat”, a mai transmis IPJ Argeş.