A deveni părinte pentru prima dată poate fi o experiență incredibil de stresantă.

Un bărbat a devenit recent tată și a recunoscut că se simte foarte nerăbdător în privința acestui lucru.

Pentru a ajuta la ameliorarea a o parte din anxietate, a decis să trimită o listă de cerințe familiei sale pentru ca aceștia să le urmeze atunci când vin să viziteze copilul.

Cu toate acestea, cererile nu au picat foarte bine unor persoane, care l-au catalogat drept „nepoliticos” și „solicitant” din cauza asta.

Bărbatul a dezvăluit totul într-o postare pe Reddit, unde i-a întrebat pe ceilalți utilizatori dacă a greșit.

Acesta a declarat că:”Niciuna dintre familiile noastre nu este foarte încântată în ceea ce privește întreaga reticență pe care o am atunci când vine vorba de nou-născuți. Părinții mei sunt foarte bătrâni și cred că să-ți lași copilul să mănânce murdărie este mai bun decât orice vaccin, iar soția mea are doar tendința de a fi de acord cu ei uneori.”

De asemenea, el a cerut oamenilor să-l anunțe la ce oră doresc să îl viziteze, să se încadreze între orele 9:00 și 17:00, să nu stea mai mult de o oră și să nu aducă cadouri pentru că ar fi o „problemă” pentru cel mic.

El a adăugat: „M-am simțit cam supărat, dar soția mea a citit întreaga listă de cerințe și a spus că sună bine.

„Am primit câteva răspunsuri neplăcute, dar majoritatea oamenilor îmi trimit mesaje să-mi spună când vor veni – cu excepția părinților și a socrilor mei”.