Un tată îndurerat a povestit despre momentul dezolant, el le-a spus celor doi copii mici că mama lor a murit de cancer.

Katie Huntley avea doar 38 de ani când a murit pe 7 noiembrie, după o luptă curajoasă de trei ani cu un cancer de sân triplu negativ.

L-a lăsat în urmă soțul ei Kris și cei doi copii ai lor, Elliot, de patru ani și Lylah, în vârstă de șase ani.

Kris, care locuiește în Ramsgate, a spus: „Elliot este prea tânăr pentru a înțelege, dar folosește sintagma” mama a murit. Am fost cu adevărat sinceri cu copiii despre ceea ce se întâmplă, deoarece totul a început cu dureri de spate. Am avut de purtat conversații cu Lylah despre ce este cancerul și ce face organismului, pentru că nu vreau să-i fie frică de durere la spate la o vârstă atât de fragedă.

Tatăl a mai declarat și că:„Nimeni nu vrea să aibă acea conversație despre moarte sau cancer cu un copil de șase ani, dar fiica mea este atât de inteligentă – moștenește totul de la mama ei. Înțelege lucruri cu care la 6 ani nu ar trebui să se ocupe.Dar cred că onestitatea este cea mai bună politică și sunt prima persoană în care vor avea încredere în viața lor, așa că, dacă am rupt această încredere acum, asta este potențial ireparabil.”

Kris și Katie s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 12 ani, prin muncă la Saga.

„Am cerut-o imediat”, a spus el.

„Ne-am căsătorit în urmă cu 10 ani și am plecat în Kenya la safari pentru luna noastră de miere, a fost fantastic. Este locul la care ne-am dorit întotdeauna să ne întoarcem”.

Cuplul a fost încântat să înceapă o familie, dar în mod tragic Katie a suferit trei avorturi înainte de a se naște Lylah.

Kris a spus: „A fost o perioadă incredibil de dificilă pentru noi, nu eram siguri dacă vom putea să avem copii – pentru a treia oară, credeți că„ se va întâmpla asta pentru noi? ” Din fericire s-a întâmplat.