Reclamă
Reclamă

Un tânăr român de 22 de ani a fost înjunghiat aseară în timpul unei altercații violente între suporteri de fotbal, într-o localitate din Belgia. Incidentul a avut loc după finalul meciului de la EURO, când mai mulți români se întorceau acasă.

Presa locală relatează că grupul de români a fost abordat pe drum de câțiva tineri care au început să se comporte agresiv. În timpul conflictului, unul dintre agresori a scos un cuțit și l-a înjunghiat în picior pe tânărul român. Victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma acestui incident, cinci suspecți au fost reținuți de către poliție. De asemenea, autoritățile au recuperat de la locul altercației un cuțit și un pistol cu aer comprimat, despre care martorii au declarat că a fost utilizat în timpul atacului.

Reclamă

Poliția investighează în continuare cazul pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentelor. Una dintre prioritățile anchetei este identificarea și punerea sub acuzare a persoanelor implicate în acest act de violență.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro