Un tânăr actor a murit în condiții suspecte. Polițiștii au rămas șocați când l-au găsit

Un tânăr actor și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic și misterios. A fost găsit fără suflare în apartamentul său, în condiții misterioase. Deși se baricadase în locuință, bărbatul avea mâinile legate la spate.

Trupul neînsuflețit al actorului a fost descoperit în apartamentul său din Chișinău. Ștefan Bouroșu, în vârstă de 32 de ani, locuia singur în chirie în capitala Republicii Moldova.

Polițiștii au fost alertați chiar de tatăl bărbatului. Nu a reușit să îl contacteze, așa că nu a stat pe gânduri și a venit la ușa lui cu autoritățile. Când au ajuns acolo, oamenii legii au fost nevoiți să spargă ușa ca să pătrundă în apartament.

Iar ceea ce au găsit acolo este desprins parcă dintr-un film de groază. Ștefan zăcea fără suflare, iar mâinile îi erau legate la spate.

Modul în care acesta a murit este însă un mister pentru autorități. Cadavrul nu prezenta urme de violență, așa că doar expertiza medicală va stabili cum a murit, de fapt, tânărul.

Nici felul în care a ajuns să fie legat la mâini nu este clar pentru criminaliști. Deși la prima vedere pare că actorul a fost ucis, acesta era baricadat în locuință. Ușa era închisă cu cheia pe interior, iar geamurile închise.

Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico-legală. Experții au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat. Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur., a transmis Poliția din Chișinău.

Este luată în calcul și posibilitatea unei sinucideri. În urma anchetei, autoritățile au discutat și cu medicul bărbatului. Acesta le-a transmis că Ștefan Bouroșu trecea printr-o perioadă foarte dificilă. Mai exact, era de mai multe luni în depresie. În final, gândurile negre pare că au biruit.

Cei ce l-au cunoscut pe Ștefan au doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Vestea morții lui a fost un mare șoc pentru prietenii și colegii săi de scenă. Toți l-au descris drept un tânăr sensibil și respectuos.

Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie., a scris colega sa Olesea Svecla.

Share.