Reclamă
Reclamă

Un suporter englez și un polițist german au fost grav răniți după ce mai mulți huligani au atacat duminică un bar unde se aflau suporteri sârbi, înaintea meciului de la EURO 2024 între Serbia și Anglia, programat la ora 22:00, la Gelsenkirchen, informează The Guardian.

Confruntarea a avut loc în jurul orei 15:30, ora locală. Zeci de suporteri sârbi, aflați la un bar pe Arminstraße în centrul Gelsenkirchen, au fost atacați de fanii englezi.

Pe rețelele sociale au fost publicate mai multe înregistrări video cu bătaia între suporteri. „A început să plouă cu scaune, sticle și orice altceva îți poți imagina”, a declarat un martor ocular pentru The Guardian.

Reclamă

Peste 200 de scutieri din poliția germană au intervenit pentru a calma spiritele și pentru a restabili liniștea.

Conform presei britanice, un grup de huligani – a căror naționalitate nu a fost făcută publică – a fost identificat de polițiști britanici infiltrați la EURO 2024 în timp ce încerca să ia cu asalt barul unde se aflau în jur de 30 de suporteri sârbi.

Peste 30.000 de fani englezi, dintre care doar 20.000 sunt confirmați că au bilete la meciurile de la EURO 2024, au ajuns în Gelsenkirchen pentru a încuraja Anglia în meciul cu Serbia. Meciul e considerat de poliția germană drept unul de mare risc, din cauza reputației ambelor galerii.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro