Premierul României, Nicolae Ciucă, este făcut praf de un deputat USR, care îi aduce critici dure.

Este vorba despre senatorul USR Cristi Berea. Acesta susține că PNL nu este condus de Nicolae Ciucă, ci de cei patru vicepreședinți și de Klaus Iohannis. Parlamentarul este de părere că Nicolae Ciucă este doar o imagine, fiind pus în fruntea formațiunii doar pentru a semna niște acte.

Critici la adresa lui Nicolae Ciucă

Senatorul USR consideră că Florin Cîțu nu a știut până în ultimul moment că urmează să fie dat afară din fruntea PNL. Acesta susține că mutare ar fi fost făcută când fostul lider liberal era plecat în SUA.

„Asta se vorbeşte în interiorul PNL, că Florin Cîţu n-a ştiut că va fi îndepărtat din funcţie. El se afla în America, atunci s-a decis debarcarea sa”, a afirmat senatorul USR, Cristi Berea, pentru News.ro.

Un senator USR dă de pământ cu Nicolae Ciucă! Dezvăluiri de ultimă oră despre premierul României
social media

Mai mult, în opinia lui, Florin Cîțu ar fi fost schimbat mult mai repede din funcție, dacă nu ar fi avut loc conflictul militar de la graniță. El dezvăluie că în USR se puneau pariuri referitoare la rezistența lui Florin Cîțu la șefia PNL. Toate acestea se întâmplau la o lună, două, după Congresul în care Ludovic Orban a fost dat jos și înlocuit cu Florin Cîțu.

Senator USR: PNL nu este condus de Nicolae Ciucă

Totodată, Berea susţine că în PNL comanda nu a fost niciodată la Florin Cîţu şi că la fel se întâmplă şi acum când lider PNL este Nicolae Ciucă.

„PNL este condus de cei patru prim-vicepreşedinţi şi de Cotroceni. Ciucă e pus acolo doar să semneze documente, doar nu-şi închipuie cineva că premierul conduce ceva în PNL”, a declarat senatorul Cristi Berea.

Deși se zvonește că Nicolae Ciucă va fi candidatul desemnat de PNL la alegerile prezidențiale, senatorul USR nu ceste de aceeași părere.

„Dacă vă amintiţi şi Cîţu era dat candidatul liberalilor la preşedinţie. Nu cred că va fi Nicolae Ciucă, posibil să apară în câteva luni altcineva”, a precizat senatorul USR, Cristi Berea.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.