Un recidivist în vârstă de 35 de ani s-a deghizat în curier și a pătruns în casa unor asiatici, atacând trei femei, cu scopul de a jefui. Omul, fusese eliberat pe baza recursului compensatoriu.

Brăileanul de 35 de ani, pe numele său: Săndel Hornea, a provocat atacul pe data de 2 septembrie, atunci când a vrut să jefuiască locuința unei familii de asiatici din comitatul Bedfordshine.

Femeile aflate la acel moment în casă, după cum se arată pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, au fost lovite de acesta până aproape spre inconștiență.

Mai întâi se observă cele două femei lovite și târâte în altă cameră, după care cea de-a treia victimă își face apariția, alarmată fiind de strigăte, individul începând să o lovească și pe ea cu la fel de multă violență.

Poliția Marii Britanii a transmis printr-un reprezentant că Hornea deja a părăsit UK și că se ascunde în România, iar că violența cu care individul a atacat victimele a fost șocantă.

Recidivistul a fost eliberat în luna martie 2018. Agresorul fusese condamnat pentru proxenetism, fiind sub acuzare și în Italia pentru pornografie infantilă și exploatarea sexuală a mai multor copii.