Un politician din România a decis să se retragă de la conducerea formațiunii din cauza unor probleme de sănătate. 

Unul dintre apropiații fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, se confruntă cu probleme grave de sănătate. Din această cauză, el a decis să predea ștafeta partidului pe care îl conducea, pentru a avea mai multă grijă de sănătatea lui. 

Este vorba despre Codrin Ștefănescu, apropiatul lui Liviu Dragnea, care a condus o perioadă de timp formațiunea Alianța Pentru Patrie. Fostul social-democrat a suferit niște pusee hipertensive, în urma cărora au apărut complicații. A suferit și un accident vascular cerebral ischemic tranzistor, cu evoluție favorabilă sub tratament. 

Codrin Ștefănescu, probleme grave de sănătate

Din cauza acestor probleme de sănătate, Codrin Ștefănescu i-a cedat locul unui alt fost social-democrat, Liviu Marian Pop. Acesta a preluat conducerea formațiunii interimat, în cadrul unei ședințe a Consiliului Național Extraordinar. Codrin Ștefănescu a decis să se retragă o perioadă, pentru a avea mai multă grijă de sănătatea sa.  

Liviu Marian Pop a postat un mesaj în care a spus că Ștefănescu este grav bolnav, iar în următoarea perioadă va fi ocupat cu investigațiile și tratamentele medicale. De asemenea, există și posibilitatea să fie supus unei intervenții chirurgicale.  

Un politician din România are probleme grave de sănătate: Medicii, Dumnezeu și voința sa vor decide finalitatea

După ce a anunțat că Codrin Ștefănescu este bolnav, Liviu Marian Pop a preluat conducerea APP. 

A predat conducerea formațiunii unui alt coleg

„Pentru domnul Codrin Ștefănescu va urma o perioadă în care medicii, Dumnezeu și voința sa vor decide finalitatea. Cert este că, așa cum este specific caracterului său de luptător, a vrut să clarifice și să lase totul pus la punct în ceea ce privește Alianța Pentru Patrie, funcționarea sa și activitatea familiei sale politice”, a scris Liviu Pop. 

De asemenea, el a anunțat că Codrin Ștefănescu a fost ales Președinte de onoare a formațiunii. 

La rândul său, Codrin Ștefănescu a scris pe Facebook un mesaj în care explică faptul că medicii i-au cerut să se retragă o perioadă din viața politică.  

Codrin Ștefănescu: Lupt pentru propria sănătate

„Proiectul #AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi in urma cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție si vânzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre”, a mai scris politicianul. 

În final, Codrin Ștefănescu spune că va duce o nouă luptă, cea pentru propria sănătate. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.