Începutul de an debutează cu un scandal de proporții în showbiz-ul românesc. Două nume cu greutate din spațiul public au ajuns intr-un scandal de proporții. Protagoniștii sunt nimeni alții decât Florin Salam și Alex Bodi. Mărul discordiei dintre cei doi ar fi banii.

Florin Salam l-a acuzat pe Alex Bodi că l-ar fi păcălit cu o sumă de bani

Social Media

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să ajungă vreodată la cuțite. Nu a fost un secret pentru nimeni că Alex Bodi este un adept al muzicii de petrecere. De altfel, milionarul are mai mulți prieteni din lumea manelelor printre care și Florin Salam. Asta până de curând.

Între cei doi a izbucnit un scandal monstru după ce Alex Bodi l-a invitat pe Florin Salam să ia parte la un proiect din sfera NFT-urilor. De altfel, acest lucru s-a întâmplat la finalul lui 2022. Florin Salam și Tzancă Uraganu au apărut atunci într-un video distribuit pe rețelele de socializare si au anunțat detalii despre colaborarea respectivă.

Deși se pare că la mijloc a existat un contract semnat inclusiv de Florin Salam, proiectul nu s-a concretizat. Astfel, nu au existat nici încasări.

Cu toate acestea, Florin Salam i-a cerut banii din încasări lui Alex Bodi. Milionarul susține că i-a explicat acestuia că proiectul nu a avut vânzări pentru că nu a fost promovat suficient.

Acesta ar fi fost aparent sâmburele de scandal dintre cei doi. Alex Bodi susține că artistul ar minți legat de tot acest context.

El nu poate să mintă cu nerușinare lumea și să-și dea cuvântul de onoare. În primul rând nu are cuvânt că nu știa de afacerea asta și că era vorba de un joc, cred că suferă de amnezie că am văzut că a întrebat-o pe soția lui cum se numește. Dar când le-a cerut la băieții ăștia niște bani, era joc? Tu știi că el are un contract semnat?”, a spus Alex Bodi într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Afaceristul susține că a fost la Florin Salam acasă pentru a lămuri situația. Artistul a specificat că alte persoane implicate în proiect i-ar fi promis mult mai multe câstiguri financiare. Alex Bodi a dezvăluit că a investit o sumă importantă de bani în proiectul NFT-urilor cu cele două vedete.  Astfel, dacă nu a existat profit, nici cei implicați nu pot fi plătiți.