Un nou scandal se anunță între Mihaela Rădulescu și Dana Budeanu? Ce a spus prezentatoarea TV

Mihaela Rădulescu și Dana Budeanu sunt două dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Sunt femei cu o personalitate puternică, lucru remarcat de cei care le cunosc. Recent, se pare că prezentatoarea de televiziune Mihaela Rădulescu a preferat să ia distanță de oamenii care au o gândire diferită de a ei, aici făcând referire la buna sa prietenă, Dana Budeanu.

Totul a pornit în urma unui comentariu lăsat de o internaută pe contul de social media al Mihaelei Rădulescu, care este întrebată dacă și-a descărcat aplicația Danei Budeanu, „Verdict Dana Budeanu”, unde dezbate mai multe subiecte, nu doar despre stil. Despre cele două toată lumea știe că le leagă o prietenie de ani de zile, însă comentariul Mihaelei Rădulescu a ridicat multe semne de întrebare.

Mihaela Rădulescu: „Uneori e mai bine să iei distanță de oamenii care gândesc mult prea diferit de tine”

„Întrebarea unei internaute: Eu sunt curioasă dacă aveți aplicația prietenei dumneavoastră, „Verdict”. Mulțumesc.

Mihaela Rădulescu: Femeie, sunt lucruri mult mai importante care ni se întâmplă tuturor, încearcă să vezi esențialul. Asta-i bârfa aia de la colțul străzii, nu e problemă de viață și de moarte. Ca să te liniștești, dacă asta e neliniștea ta, nu, n-o am. Uneori e mai bine să iei distanță de oamenii care gândesc mult prea diferit de tine. Asta așa, ca sfat general, dacă vrei să ne mai întâlni pe aici.”, a fost răspunsul oferit de vedetă.

social media

Dana Budeanu o atacă pe Mihaela Rădulescu pe aplicația sa

Internauții au devenit fanii Danei Budeanu, în urma canalului său de YouTube, unde avea rubrica „Amețitele și Mafioții”. Acolo, vedeta ironiza mai multe persoane publice din România, iar despre altele își spune părerea sinceră. Deși le leagă o prietenie de ani de zile, Dana Budeanu nu a menajat-o nici pe buna sa prietenă, Mihaela Rădulescu.

„Doamna Mihaela Rădulescu, Mihaela și Felix. Sunt bine rău. Ăștia se potrivesc. Eu nu sunt pă genul pă extrem… ei sunt d-ăștia care astăzi pleacă cu motocicleta, aterizează nu știu unde…. iau elicopterul, după care se aruncă în cascadă, după care ies din cascadă și ăla cu parașuta o și… și pe ea de pe munte și aterizează pe nu știu ce deal și de acolo ne rostogolim și nu contează… Luăm nu știu ce camion și trecem prin noroaie și ne trezim și se termină ziua și mă sinucid. Eu personal m-aș sinucide. Ei se potrivesc foarte bine pentru că sunt pă chestia asta cu sportul.”, spunea Dana Budeanu despre cei doi, într-unul dintre episoadele sale.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!