Reclamă
Reclamă

Un monolit acoperit de oglinzi şi-a făcut apariţia în nordul statului Colorado, acesta fiind al doilea de acest tip descoperit în această lună în Statele Unite, relatează vineri UPI.

Structura metalică, de aproximativ 2,5 metri înălţime, a fost observată pe un câmp din Bellvue şi a devenit virală după ce mai multe fotografii au fost distribuite pe reţeaua socială Reddit.

Proprietara terenului pe care a fost descoperit monolitul, Lori Graves, a declarat că numeroase persoane s-au interesat în legătură cu structura misterioasă, scrie Agerpres. Graves a precizat că nu ştie de unde provine monolitul. „Am unele idei, dar aproape că nu vreau să stric misterul din jurul lui”, a declarat ea pentru postul KDVR-TV.

Reclamă

Descoperirea vine la mai puţin de trei săptămâni de la momentul la care un monolit similar a fost găsit în deşertul de la nord de Las Vegas. Monolitul din Nevada a fost îndepărtat de poliţie ca urmare a temerilor legate de riscurile reprezentate de mulţimile care încercau să îl vadă.

Monolitul din Colorado are patru laturi, în timp ce omologul său din Las Vegas avea doar trei. Cei doi monoliţi sunt cei mai recenţi dintr-o serie de astfel de obiecte misterioase descoperite începând din 2020. Structurile au fost găsite în locaţii din Statele Unite, precum Utah, California, Las Vegas, Texas, Florida şi Wisconsin, dar şi în România şi Isle of Wight din Anglia. Un colectiv artistic anonim numit The Most Famous Artist şi-a asumat ulterior meritul pentru câţiva dintre monoliţii din SUA.

Un alt monolit a fost descoperit la începutul acestui an pe dealul Hay Bluff, lângă localitatea Hay-on-Wye din Ţara Galilor. Originile acestei structuri rămân necunoscute.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro