Vedeta nu a mai putut rezista și s-a auto-eliminat

Competiția pare că devine din ce în ce mai grea pentru cei aflați în jungla din Republica Dominicană. Un alt concurent a cedat și a cerut să plece acasă. Reacția acestuia a venit la o săptămână după ce Răzvan Botezatu a fost cel care a strigat celebra replică „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. 

Cine va pleca din concurs în ediția următoare

După celebrul influencer, încă un concurent a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Astfel, s-a auto-eliminat din reality show-ul Pro TV din Republica Dominicană. Este vorba despre nimeni altul decât actorul Alex Bogdan. Vedeta nu a mai suportat viața din junglă și a decis să plece din competiție, anunțând retragerea de față cu adversarii și colegii săi.

„Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mult mai mult legată de jocuri și de fobii.. și mult mai puțin legată despre într-un spațiu cu oameni pe care nu îi cunosc. E cumva și că nu mai pot în cercul ăsta mic.

Vă invidiez, jur, că aveți puterea să rămâneți! Vreau să rămâneți dar, pentru mine cursa s-a încheiat. Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a susținut Alex Bogdan, potrivit cancan.ro.

Un nou concurent și-a anunțat plecarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cine se va retrage din competiție
Arhivă presă

În edițiile anterioare, actorul a dezvăluit că a trecut printr-un șoc în momentul în care a realizat că mama sa nu mai este în viață. El a mărturisit că, în timp ce femeia care i-a dat viață se stingea în spital, concurentul trebuia să fie prezent pe platourile de filmare.

Cea mai mare durere a lui Alex Bogdan a constat în faptul că mama sa a murit singură. În perioada pandemiei, niciun membru al familiei nu putea intra în spital. Astfel, a încercat prin toate relațiile ca măcar tatăl său să o vadă, însă nu a reușit să rezolve nimic.

Actorul a fost devastat de vestea tragică. În clipa în care a aflat de dispariția mamei sale, Alex Bogdan a trebuit să filmeze ultima scenă, care era romantică și despre iubire. După ce a condus-o pe cea care i-a dat viață la capelă, vedeta s-a întors să joace într-o comedie romantică.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii