Informații noi în dosarul morții lui Adrian Kreiner, omul de afaceri torturat până la moarte din Sibiu. Procurorii au găsit urme de AND în casa acestuia, care ar aparține unuia dintre hoți. Un apropiat de-al suspectului a fost dus deja la audieri.

Un nou bărbat suspect, implicat în dosarul morții lui Adrian Kreiner

Oamenii legii sunt pe urmele criminalilor lui Adrian Kreiner. În urma verificărilor, în casa omului de afaceri au fost găsite urme de ADN care ar aparține unuia dintre hoții care l-au bătut până la moarte.

Bărbatul a fost deja identificat, iar din primele informații se pare că ar fi vorba despre un hoț cu experiență, care stă în Belgia. Procurorii au dat de urma unui cunoscut de-al său, din Timișoara, pe care deja l-au dus la audieri.

Legătura dintre individul audiat și unul dintre hoți ar fi faptul că sunt apropiați. După spargerea din Sibiu, criminalul ar fi petrecut o noapte în locuința sa.

Ce informații se știu despre cei 3 atacatori

La două zile de la atac, Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani a murit la Spitalul Județean din Sibiu. Cauza decesului au fost loviturile primite de cei 3 atacatori, care l-au imobilizat, legându-l la mâini și la picioare.

Hoții nu au luat banii din casă, ci 3 ceasuri de lux, cu o valoare considerabilă. Apoi s-au făcut nevăzuți.

Datele din dosar arată că au acționat după un plan bine pus la punct. Au tăiat electricitatea din cartier, ceea ce a oprit camerele de supraveghere. Mai mult, pe tot parcursul atacului și după, au purtat cagule, ca să fie imposibil de identificat.

Există posibilitatea ca cei 3 atacatori să fi părăsit deja România, ceea ce face prinderea lor mult mai dificilă.

Oamenii legii au reușit să le dea de urmă și au efectuat percheziții în apartamentul unde au locuit înainte de jaf. Aici, au găsit mai multe obiecte ale lor, iar locuința se pare că era închiriată în regim hotelier.