Un moment jenant a avut loc într-o emisiune TV. Unul dintre miniștrii Guvernului Ciucă a adormit în timp ce era într-o intervenție la TV. Este vorba despre ministrul Agriculturii, Petre Daea. În momentul în care moderatoare emisiunii i-a pus o întrebare oficialului, a început să se audă un sforăit pe fundal. Transmisia a fost închisă imediat. 

Ministrul Petre Daea este unul dintre miniștrii Guvernului Ciucă care șochează mereu. Anul trecut, acesta a fost în centru atenției după ce a făcut o serie de declarații ciudate. De această dată, se pare că ministrul a adormit în direct, chiar în timpul unui dialog, la Antena 3 CNN.  

Petre Daea ar fi adormit în direct

În cadrul emisiunii se vorbea despre situația în care fermierii români ar putea intra în faliment din cauza prețurilor reduse la cereale elevii din Ucraina. Ori din cauza oboselii ori poate că subiectul nu a fost atât de interesant pentru ministru Petre Daea a Adormit chiar în timpul dialogului. Momentul a fost publicat pe rețelele de socializare și s-a viralizat imediat. 

Este vorba despre o emisiune care a avut loc vineri seara, pe 13 ianuarie. În timpul emisiunii Decisiv, realizată de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu și Mădălina Mihalache, ministrul a arătat cât este de obosit, semn că muncește mult, nu? 

Un ministru din Guvernul Ciucă șochează din nou! A adormit în direct în timpul unui dialog

Atunci când Gina Vacariu l-a întrebat pe ministru despre subiectul de mai sus, a început să se audă un sforăit pe fundal, iar ministrul nu a răspuns întrebării. Prezentatoarea a întrerupt legătura, iar celelalte două femei din studio s-au abținut să nu râdă.  

Reacția ministrului: Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua

Pe de altă parte, ministrul Petre Daea spune că nu a adormit și nu a fost vorba de niciun sforăit. El acuză televiziunea că a regizat momentul.  

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea” , a fost reacția ministrului, potrivit  Libertatea.ro.