O bătrână a fost părăsită de fiul său în urmă cu 10 ani. De când tânărul a plecat, femeia în vârstă de 88 de ani a rămas singură și fără nici un spijin.

De-a lungul anilor, casa în care locuia s-a dărâmat, nelăsându-i bătrânei decât varianta să își cârpescă locuința cu tot de a găsit. Din spusele ei și ale vecinilor, băiatul ei a uitat complet de propria mamă și nu a mai vizitat-o de ani buni.

Starea casei bătrânei este desprinsă parcă dintr-un film de groază. Ferestrele casei sunt acoperite cu bucăți de nailon și cârpe, iar tavanul stă să cadă pe ea, fiind găurit și lăsând apa să pătrundă în casă atunci când plouă. Podeaua este aproape inexistentă, fiind făcută simplu din pământ în care sunt săpate șanțuri prin case se scurgă apa.

Un grup de motocicliști a descoperit povestea bătrânei și s-a hotărât să o ajute cu tot ce le stă în putere. Fiecare a contribuit cu tot ce i-a stat în putință, de la bani și materiale de construcții, până la forța de muncă. Bărbații și-au ales un țel ce pare imposibil de atins: să îi construiască o casă nouă în doar o săptămână.

Curtea ei a fost plină de motoare și oameni muncitori, care și-au dorit din tot sufletul să îi facă ultimii ani din viață cât mai ușori. Cu multă bunăvoința, ei au reușit să își atingă țelul.