Înotătorul este extrem de iubit și peste hotare, iar asta a demonstrat-o recent unul dintre fanii săi

Un videoclip a ajuns viral pe platforma TikTok, unde a creat mare vâlvă printre internauți, astfel lumea s-a împărțit în două tabere. Filmulețul aparține unui tatuator din străinătate, care recent l-a tatuat pe David Popovici pe coapsă. În timp ce unii au transmis că le-ar plăcea să își facă același tatuaj, alții au răbufnit și s-au declarat împotriva gesturilor de acest fel. 

Un bărbat, fan înfocat de-al lui David Popovici, și-a dorit un tatuaj cu marele campion al României. Prin urmare, s-a gândit să își imprime portretul său pe picior. Videoclipul a devenit viral în scurt timp și a strâns nu mai puțin de 2 mii de vizualizări.

Gest complet neașteptat din partea unui fan

David Popovici a impresionat o lume întreagă prin performanțele sale. Un fan înrăit și-a decis să își tatueze portretul său pe picior. Așadar, David Popovici va fi pe pielea fanului său pentru totdeauna, gest extrem de criticat.

Totodată, unii internauții au mărturisit că sunt foarte mândri de rezultatele campionului român, însă un tatuaj cu el li se pare puțin deplasat. Chiar și așa, clientul tatuatorului a fost foarte mulțumit de ce a ieșit.
@geoanatattoo1233 #davidpopovici #champion #geoanatattoo #foryou #romania ♬ original sound – RomaniaEntertainment

Pe de altă parte, secțiune de comentarii a fost luată cu asalt. Videoclipul postat pe TikTok a devenit viral într-un timp record.
„Pun pariu că ai unul cu Halep și unul cu Hagi…”, „Bă, înțeleg că e campion, dar serios acum…”, „Mai degrabă cu o persoană dragă” , ”Până săptămâna trecută nu știați cine e”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, potrivit Spynews.
David Popovici a devenit campion mondial și european la 100 și 200 de metri liber, la vârsta de 17 ani. Tânărul s-a retras din finala de 400 de metri liber la europenele de la Roma, din cauza suprasolicitării și a oboselii.
Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii