Un brad de Crăciun care stârnește râsetele într-o comunitate aflată în județul Brașov a fost amplasat cu câteva zile în urmă în centrul acestei comunități.

Pe când acest brad ar fi trebuit să aducă bucurie acestor oamenii și totodată să stârnească spiritul Craciunului, el nu face decât să uimească oamenii într-un mod neplăcut și totodată să le stârnească râsetele. Aceștia nu se pot mândri cu el, ci dimpotrivă evită să spună că l-au văzut.

Ceea ce face ca acest brad să fie atât de evitat este faptul că acesta este foarte „ciufulit” și crengile îi sunt rupte din cauza modului în care acesta a fost transportat.

Nu a durat mult timp ca și cetățenii acestei comunități să-l observe și să se simtă jigniți. Mai mult decât atât, anumite persoane l-au fotografiat și l-au postat pe diverse rețele de socializare, iar comentariile din partea localnicilor au apărut la scurt timp.

În rândul tinerilor, au apărut și comentarii prin care se face un haz de necaz precum „împodobește mamă scheletul”, „mare minune să nu vină ursul după brad ca să și-l ia acasă” și multe altele.

Cei din conducerea localității au observat că acest brad nu face decât să stârnească indignare și au promis înlocuirea lui cu altul mai frumos, cerându-și scuze totodată pentru discomfortul creat localinicilor.

Distribuie