Anul acesta, familia Matache a fost în centrul atenției mai mult ca niciodată. Divorțul Oanei de soțul ei și relația cu Radu Siffredi a agitat destul de mult apele. Gina Matache nu a mai rezistat și a fost extrem de vocală și agită la adresa lui Siffredi, în spațiul public. Evident, asta le-a afectat foarte mult relația mamă-fiică.

Gina Matache are toate motivele să fie mândră de fiicele ei, Delia și Oana. Ambele au fost cuminți și au luat ce este mai bun de la ea, inclusiv talentul și pasiunea pentru muzică. Însă, de la un punct, fiecare dintre fiicele ei și-a conturat propria viață, așa că Gina a decis să nu intervină.

Asta până la începutul acestui an, când mariajul Oanei a început să scârțâie. Relația ei nu a mai mers deloc așa cum trebuia și se pare că divorțul a fost singura variantă pentru ea și Răzvan. Oana nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a-și găsi sufletul pereche.

„Un copil te creează ca părinte”. Gina Matache, declarații despre relația ei cu Oana social media

Gina își dorește ce este mai bun pentru fiicele ei

Iubitul Oanei nu a fost deloc pe placul Ginei, care nu s-a ferit deloc să spună asta în mediul online, în fața tuturor. Gina l-a considerat pe Siffredi un exemplu negativ și o influența proastă asupra copiilor Oanei.

Imediat după ce s-a combinat cu el, Oana a început să își schimbe atitudinea față de mama și de sora ei. În live-urile pe care le făcea cu Siffredi, Oana înjura foarte des și spunea că nici nu-i pasă cine este Delia. Aparent, acum au lansat o piesă împreună, semn că au îngropat securea războiului.

„Am fost părinte diferit pentru Delia, am fost părinte diferit pentru Oana. Până la urmă, copilul te creează ca și părinte. Nu poți să fii la fel, mai ales că e diferență mare, sunt 10 ani aproape. Când a divorțat, am retrăit anumite momente și mi-am zis că sunt nebună”, a spus Gina.

Doar că Gina Matache este destul de sceptică și pare că nu îmbrățișează prea mult relația Oanei cu Radu Siffredi. Cel mai probabil, s-a obișnuit cu ideea și a decis să se mai calmeze doar de dragul fiicei sale, mai ales că fericirea Oanei este importantă.