Reclamă
Reclamă

Tatăl unui băiețel grav bolnav a cheltuit banii de tratament pe distracții, fiul său încetând din viață, fiindcă nu a fost tratat la timp, scrie peru21.pe, potrivit Libertatea.

Joao Miguel, de numai un an și zece luni, din Brazilia, suferea de atrofie musculară. Însă din cauza tatălui care a plecat cu banii obținuți în urma donațiilor, micuțul nu a fost tratat la timp și astfel a pierdut lupta cu viața.

Cazul copilului a devenit cunoscut în urmă cu un an, când părinții săi au inițiat o campanie de strângere de fonduri destinată tratării micuțului. Astfel, multă lume s-a mobilizat și suma de 70 de mii de dolari necesară tratamentului a fost strânsă.

Ulterior, Leroy Alves a abandonat familia, luând cu el întreaga sumă. Acesta s-a cazat în hoteluri scumpe, a organizat petreceri mari și a cheltuit banii cu diverse femei și alte distracții.

Reclamă

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost reținut de poliție în August, fiind găsit într-un hotel din Bahia. După trei luni de la arestarea tatălui, băiatul său a decedat în urma complicațiilor provocate de boală. O altă strângere de fonduri fusese inițiată pentru copil.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro