Bat clopotele de nuntă! Bogdan Medvedi s-a logodit cu Oana Zara. Marele anunț a fost făcut public și pe rețelele de socializare.

Fanii cuplului chiar au motive de bucurie. Cei doi au ales să anunțe marele eveniment, într-un mod tipic lor și foarte haios. Dacă acum câteva luni, cei doi declarau că așteaptă să treacă pandemia pentru a face următorul pas, Bogdan nu a vrut să mai stea pe gânduri.

1.O cerere unică

“Ne cunoaștem de șase ani, iar de cinci avem o relație. Ne-am văzut, ne-am plăcut și am rămas prieteni o perioadă.

Cheia unei relații lungi nu sunt doar fluturașii și iubirea de început. Implică și responsabilitate, sinceritate și cât de mult ești dispus să îl ajuți pe celălalt când îi este greu. Eu i-am cunoscut părinții mai devreme. Aveam un concert în Brașov și acolo au venit și părinții ei.”, a declarat Bogdan Medvedi pentru o emisiune tv.

Indiciile pentru marea zi, au venit și din partea Oanei. Nerăbdătoare, tânăra a declarat în urmă cu mai mult timp că deja știe ce rochie de nuntă o să poarte la fericitul eveniment.

„Noi chiar ne dorim să ne căsătorim. Doar că așteptăm să treacă perioada asta, pentru că ne dorim să avem alături toți prietenii și familia. Mi-am ales o rochie. O am salvată în telefon de câțiva ani, dar cred că e posibil să se schimbe.”, a mărturisit Oana Zara.

2.Dragoste la prima vedere

Chiar dacă pentru Bogdan a fost dragoste la prima vedere, lucrurile nu au stat la fel și pentru Oana. Artista s-a lăsat mai greu la început.

”La început mi se părea un copilaș, dar după m-a chemat la un concert la care nu am putut ajunge. Și regret și azi că poate se întâmpla relația mai devreme. Și după ne-am văzut la un eveniment și ne-am îndrăgostit. Am dansat și ne-am sărutat. Eu am făcut primul pas, din greșeală. A fost cel mai frumos moment din relația noastră, am simțit că mi-am întâlnit sufletul pereche, știam că o să fim împreună toată viața. Este un om cu suflet mare și m-a ajutat să evoluez, ne susținem reciproc, îmi dă sfaturi și îl iubesc mult. Când i-am cunoscut părinții, ei erau la București și el m-a chemat să dorm la el. Deși eram împreună doar de vreo trei luni. Dar a fost fain, părinții lui sunt geniali, sufletiști, tatăl lui vorbește mult și e la curent cu orice.”, a mărturisit Oana Zara la Antena Stars.