Reclamă
Reclamă

Un câine a alergat șase kilometri pentru a căuta ajutor și a-și salva stăpânul, care s-a prăbușit cu mașina într-o râpă din Oregon, SUA, transmite The Guardian.

Potrivit polițiștilor, bărbatul conducea pe o șosea în apropiere de un loc unde campase cu familia sa, însă a pierdut controlul volanului într-o curbă și a căzut cu mașina într-o râpă.

El a supraviețuit accidentului, dar a rămas blocat în mașină. Din fericire, unul dintre câinii săi a alergat înapoi la camping, iar agitația animalului i-a dat de gândit familiei bărbatului.

Reclamă

Familia a început rapid să-l caute și, în cele din urmă, a observat mașina prăbușită, dar nu a putut ajunge la el din cauza terenului dificil. La scurt timp, au apelat autoritățile.

Bărbatul a fost găsit la aproximativ 90 de metri de locul accidentului, împreună cu ceilalți trei câini ai săi, care erau și ei în viață.

Autoritățile i-au acordat primul ajutor la fața locului. Ulterior, el a fost transportat cu ambulanța la un elicopter, care l-a dus la un spital din zonă.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro