Reclamă
Reclamă

Un bucureștean care s-a urcat băut la volan s-a aruncat în râul Dâmbovița de teama poliției, în această dimineață, într-o intersecție aglomerată din apropierea râului.

Polițiștii au decis să tragă pe dreapta șoferul după ce acesta a forțat semaforul. Conform relatărilor oficiale, în momentul în care i-au cerut să coboare din mașină pentru a fi supus unui test de alcoolemie, șoferul a fugit și s-a aruncat în albia râului.

Doi polițiști s-au aruncat imediat după bărbat și au reușit să îl aducă rapid pe mal. Un echipaj SMURD prezent la fața locului i-a acordat primul ajutor, dar tânărul a refuzat să fie transportat la spital. A fost testat pe loc cu etilotestul, iar rezultatul a confirmat suspiciunile inițiale ale polițiștilor.

Reclamă

De asemenea, verificările au arătat că șoferul nu avea asigurare RCA valabilă, fapt pentru care polițiștii i-au suspendat dreptul de a conduce și i-au reținut certificatul de înmatriculare al mașinii.

„Am acționat rapid pentru a preveni o tragedie”, a declarat unul dintre polițiștii implicați. Tânărul șofer urmează să se prezinte în fața autorităților pentru a răspunde legal pentru faptele sale.

Astfel, incidentul s-a încheiat fără victime, însă aduce în prim plan necesitatea respectării regulilor rutiere și reamintește șoferilor riscurile la care se expun și pe care le pot genera atunci când conduc sub influența alcoolului.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro