La vârsta de 61 de ani, Dave Pascoe din Michigan, SUA, susține că are vârsta biologică de doar 38 de ani, datorită unei discipline stricte de biohacking. Fost inginer de securitate a rețelelor și dedicat biohacker-ului pe timp întreg, Pascoe își descrie rutina strictă pe propriul site, subliniind cum dieta, exercițiile fizice și un regim elaborate de 158 de suplimente zilnice îi mențin tinerețea.

Pascoe își începe ziua cu exerciții intense și se alimentează cu un shake proteic și un mic dejun sănătos. Se expune la soare, face meditație și practică diverse tipuri de antrenamente concentrându-se pe rezistență și ridicare de greutăți. Își menține disciplina, dar este deschis să își modifice rutina pentru momente spontane cu alte persoane. Mesele sale sunt sărace în carbohidrați, preferând carnea organică și legumele colorate.

Pascoe își ia în serios sănătatea și își completează rutina cu aplicarea de seruri și creme pentru un ten tânăr, consumând de asemenea peptide de colagen. În ciuda complexității rutinei sale, Pascoe afirmă că aceasta nu îi destabilizează finanțele, cheltuind anual aproximativ 30.000 de dolari pe suplimente și produse de îngrijire a pielii. Acesta contrast puternic cu cheltuielile anuale de 2 milioane de dolari ale lui Bryan Johnson, un alt biohacker cunoscut pentru eforturile sale de a-și reduce vârsta biologică.