Reclamă
Reclamă

Un bărbat a fost ucis după ce a încercat să ajute o femeie nemișcată pe stradă, în urma unui scandal între două familii. Chris Marriott, în vârstă de 46 de ani, a fost ucis de Hassan Jhangur, fratele femeii rănite, care „a folosit [mașina] ca pe o armă”, a declarat procurorul. Incidentul a avut loc pe 27 decembrie anul trecut.

În ziua respectivă, Marriott ieșise la plimbare cu familia sa. În timp ce unul dintre copiii săi testa un skateboard nou, el a observat o femeie nemișcată pe stradă. Împreună cu moașa Alison Norris, Marriott s-a apropiat pentru a-i oferi ajutor. Femeia, Nafeesa Jhangur, fusese rănită în timpul unei dispute familiale.

Hassan Jhangur a condus mașina sa Seat Ibiza direct către grupul de oameni prezenți la fața locului. Mașina l-a lovit inițial pe Riasat Khan, tatăl lui Hasan Khan. Apoi, vehiculul a trecut peste Chris Marriott, omorându-l pe loc, conform declarațiilor procurorului. Alți trei oameni, inclusiv Nafeesa Jhangur și moașa Alison Norris, au suferit răni grave.

Reclamă

Ucigașul nu s-a oprit aici. După ce a coborât din mașină înarmat cu un cuțit, a mers către Hasan Khan, asupra căruia a aplicat mai multe lovituri în cap și în piept, provocându-i răni grave, inclusiv perforarea unui plămân.

Incidentul a pornit din cauza unui conflict familial legat de o nuntă ce avusese loc în acea dimineață. Amani Jhangur, sora acuzatului, se căsătorise cu Hasan Khan. Familia Jhangur nu a participat la nuntă, ceea ce a generat tensiuni.

Procurorul a declarat: „Acțiunile lui Hassan Jhangur demonstrează că el a intenționat să îl ucidă în acea zi. Ținta sa principală pare să fi fost Hasan Khan, dar el era clar pregătit să folosească mașina ca pe o armă având cel puțin intenția de a le provoca răni grave altora.”

Urmărirea penală a lui Hassan Jhangur continuă, el respingând acuzațiile de crimă și omor din culpă, dar recunoscând că a provocat moartea lui Chris Marriott prin conducere periculoasă.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro