Reclamă
Reclamă

Un bărbat de 33 de ani care era transportat marți seară cu ambulanța la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București a devenit agitat, a lovit personalul autospecialei și s-a aruncat în Dâmbovița. Trei polițiști au intrat în apă și l-au scos, ulterior fiind deschis un dosar de cercetare penală.

„La data de 2 iulie, în jurul orei 20.40, polițiștii Secției 14 au fost direcționați de către dispeceratul Poliției Capitalei, pe Splaiul Independenței – Zona Asmita Gardens, pentru a interveni în depistarea unui bărbat, în vârstă de 33 de ani. În fapt, cel în cauză, în timp ce era transportat cu Ambulanța, de la Spitalul Elias, către Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, ar fi devenit recalcitrant și necooperant”, a transmis, marți seară, Poliția Capitalei.

Sursa citată a precizat că, ulterior, șoferul a oprit autospeciala pentru a-i acorda ajutor colegului său, moment în care bărbatul ar fi lovit cu mâna în piept ambulanțierul și ar fi sărit din Ambulanță, după care s-a aruncat în Râul Dâmbovița.

Reclamă

„Imediat, un polițist din cadrul Secției 14, împreună cu alți doi polițiști din cadrul Secției 11 Poliție, sosiți în sprijin, au intrat în apă și l-au imobilizat pe bărbat. Acesta a fost transportat la destinație, în siguranță”, a mai precizat sursa citată de News.ro.

A fost întocmit dosar penal, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro