Un bărbat din Virginia de Vest a recunoscut autorităților că s-a căsătorit cu una dintre cele două fiice ale sale, după ce i-a ajutat pe amândoi să-l omoare pe alt bărbat și să-l arunce într-un mormânt superficial.

Larry Paul McClure, în vârstă de 55 de ani, a declarat într-o scrisoare adresată anchetatorilor de stat că el și fiicele sale – Amanda Michelle Naylor McClure, de 31 de ani și Anna Marie Choudhry, de 32 de ani, au plănuit uciderea lui John McGuire, care se întâlnea cu Amanda, a raportat Bluefield Daily Telegraph .

Un ofițer de poliție de stat din Virginia de Vest a mărturisit într-o ședință recentă a instanței că trio-ul l-a lovit pe McGuire în cap cu o sticlă de vin, l-a legat și i-a injectat două flacoane de meth, potrivit raportului.

Atunci l-au strangulat și l-au îngropat într-un mormânt superficial pe proprietatea unei case unde stăteau în secțiunea Skygusty a statului

Poliția susține Amanda și tatăl ei apoi au călătorit în Virginia și s-au căsătorit între ei la slujba Bisericii Metodice a Evangheliei